Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go Fest 2021 byr på nye låter fra Junichi Masuda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med neste årlige Pokémon Go Fest rett rundt hjørnet har Niantic delt spennende detaljer om hva fans kan forvente i denne omgang. For det første kommer billettene i år bare til å koste $5 (sammenlkinet med $14,99 som det pleide å koste) og Google Play kommer til å være sponsor for arrangementet. For det andre har hele tidsplanen for arrangementet, som finner sted den 17. og 18. juli, nå blitt avslørt, der mange favoritter som Global Challenge og timelange habitater kommer tilbake.

En av de mest spennende avsløringene er at ny musikk fra komponist og spillregissør Junichi Masuda vil debutere på arrangementet. Masuda har vært med i Pokémon-serien siden starten og har komponert låter til blant annet Pokémon Red/Blue og Black/White. Blant disse nye låtene tilbys et "rock-and-rolling track for Pikachu Rock Star fans" samt en "high-energy electro-pop song".

Du finner mer informasjon om Pokémon Go Fest 2021 her.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content