Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go har blitt lastet ned over 678 millioner ganger siden lanseringen

Det gjør det til det 18. mest nedlastede mobilspillet noensinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du noen gang har trengt et eksempel på hvor stor mobilspillbransjen er, er de nyeste dataene fra Pokémon Go et godt eksempel.

Dataselskapet Data.ai har publisert en rapport (takk, Gamesindustry.biz) som viser at Pokémon Go har blitt lastet ned hele 678 millioner ganger siden lanseringen i 2016. Det er nok til å gjøre det til det 18. mest nedlastede spillet gjennom tidene, og i forhold til andre spill er Tetris, som regnes som tidenes mest nedlastede videospill, solgt i over 520 millioner eksemplarer siden debuten på 80-tallet.

Når det gjelder hvem som laster ned Pokémon Go så mange ganger, sies det at USA er spillets største marked med 164 millioner nedlastinger, noe som gjør det til det fjerde mest nedlastede spillet noensinne i USA.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content