Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go har tjent fem milliarder dollar siden lanseringen i 2016

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten vankelig å begripe at det allerede er fem år siden Pokémon Go ble lansert. Pokémon var allerede et fenomen, men AR-spillet tok virkelig verden med storm, og sommeren 2016 var det eventyrlystne Pokémon-trenere i alle aldre å se absolutt overalt.

I anledning spillets femårsjubileum har Sensor Tower offentliggjort litt interessante statistikker om spillet.

Her fremgår det at Pokémon Go har tjent fem milliarder dollar på de fem årene, og i motsetning til mange andre mobilspill er det ingen tegn på at kurven er i ferd med å dale nedover foreløpig. Faktisk har det første halvåret av 2021 vært det mest profitable i spillets levetid.

2020 var et utfordrende år for spillet, da mulighetene for å fange Pokémon i det fri var begrenset av restriksjoner i forbindelse med Covid-19. Utvikleren Niantic introduserte derfor en rekke funksjoner som gjorde spillet mer fornøyelig å spille hjemmefra, hvilket resulterte i at det ble enda mer profitabelt.

Rapporten avslører også at spillet er blitt lastet ned mer enn 632 millioner ganger, og at 77% av disse kommer fra Google Play Store.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content