Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go kommer til Norge om få dager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne mandagen kunne vi opplyse om at det vanvittig populære Pokémon Go ikke kunne lanseres i Norge og Europa ennå, og dette skyldes arbeid med serverne som har fått slite ettersom så mange spiller. Nå skriver Wall Street Journal (via Polygon) at "ubestemt tid" er endret til "innen få dager".

Vi satser på at vi unngår overskrifter som "Pokémon-spillere gjort til mål for ransmenn" eller "Fant død mann mens hun spilte Pokémon Go" når det endelig lanseres her i Norge, men også at Niantic Labs og Nintendo har fikset batteriproblemene.

Pokémon GoPokémon GoPokémon GoPokémon Go
HQ

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content