Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Harry Potter: Wizards Unite

Pokémon Go-skaperne lager Harry Potter-spill

Neste år vil mobilen din gjøre verden magisk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Niantic har aldri lagt skjul på at de jobber med noe annet i tillegg til Pokémon Go om dagen, og nå kan de avsløre akkurat hva.

Det viser seg at de prøver lykken med et nytt verdeskjent navn, nemlig Harry Potter. Spillet heter Harry Potter: Wizards Unite, og skal etter planen komme til Android og iOS neste år. De ønsker egentlig ikke å si så mye mer enn det for øyeblikket, men får det virkelig til å høres ut som et steg videre fra Ingress og Pokémon Go. Dette er også et "augmented reality"-spill, og vil la oss "utforske nabolag og byer over hele den virkelige verden". Mens vi gjør dette skal vi kunne lære oss nye trylleformler, oppdage mystiske gjenstander, samt møte på legendariske skapninger og ikoniske figurer.

Dette er nok ikke det eneste Harry Potter-spillet vi ser i fremtide heller, for Warner Bros. har nå dannet en egen avdeling kalt Portkey Games Studio som skal fokusere på å støtte utviklere som ønsker å lage mobil- eller konsollspill av det velkjente universet. De har altså virkelig tenkt å satse på trolldom igjen, så får tiden vise om resultatet blir magisk eller ei.

Harry Potter: Wizards Unite

Relaterte teksterLoading next content