Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus slår seriens strømmerekord

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om spillselskaper vanligvis kommer inn på salget i ulike årsrapporter og regnskap, kan det ofte gå lang tid mellom vi får spesifikke salgsdata på spesifikke titler. Heldigvis har det i dagens digitale landskap kommet nye parametere som kan brukes til å estimere interessen for et spill.

Det gjelder blant annet strømming, sim siden Gamesight har analysert. Helt spesifikt har de sett på hvor godt Pokémon Legends Arceus har prestert i løpet av de første 72 timene sammenliknet med de fire seneste utgivelsene i serien på Nintendo Switch og Nintendo 3DS.

Tallene viser at Pokémon Legends Arceus nådde nesten 500 000 samtidige seere på sitt høydepunkt. Det er omtrent dobbelt så mye som den nærmeste konkurrenten, Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl.

Når det gjelder gjennomsnittlig antall seere i løpet av de første tre døgnene oppnådde Arceus 177 700 seere, mens Brilliant Diamond/Shining Pearl i gjennomsnitt hadde 116 000 seere. Pokémon Sword/Shield lå nede på 106 400.

Pokémon Legends Arceus
Gamesight

Relaterte tekster

2
Pokémon Legends ArceusScore

Pokémon Legends Arceus

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Pokémon-serien tar endelig et dristig steg i en ny og spennende retning, men legger også mye bak seg.Loading next content