Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Pokémon: Lets Go-demoen er tilgjengelig på Switch eShop nå

Hvis du ikke har prøvd spillene ennå, kan du nå få en liten forsmak på dem i form av en demo.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En demo av Pokémon: Lets Go Pikachu/Eevee har nettopp blitt sluppet på Nintendo eShop. Den gir vordende spillere en liten smakebit av spillet sånn at de kan se hva all ståheien dreier seg rundt. Den finner sted i Viridian Forest, hvor du møter Professor Oak som vil at du og din Pokémon skal hjelpe til på et forskningsprosjekt.

I demoen får du oppleve spillets sentrale gameplay-mekanikk (gå rundt og fange Pokémon), og det er ingen tidsbegrensninger så du kan bruke så mye tid du vil på å finne ut av om dette spillet er noe for deg. Hvis du ikke blir helt overbevist av demoen, kan du jo også sjekke ut anmeldelsen vår av spillet. Den finner du her.

Kommer du til å prøve demoen?

HQ
HQ
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content