Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet- og Violet-fans tror den nye legendariske Pokémon kan være massiv

Det er en teori om at det er størrelsen på Paldea selv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble Pokémon Scarlet og Violets utvidelser avslørt. Den første tar oss til Kitakami-regionen, mens den andre ser oss reise til Blueberry Academy som utvekslingsstudenter. Mens den andre utvidelsen ikke lanseres før vinteren 2023, har den legendariske allerede fått mange fans til å snakke.

Mens bildet som vises for Terapogos får det til å se ganske lite og kosete ut, er det en teori som går rundt at den legendariske Pokémon faktisk kan være enorm.

Som oppdaget av Mootmonthly over på Twitter, ser formen på Terapogos mye ut som verdenskartet til Pokémon Scarlet og Violet, noe som har fått noen til å tro at den legendariske kan være Paldea selv.

En annen interessant detalj er at Terapogos på skallet har symboler knyttet til alle Pokémon-typene, noe som kan indikere at den kan endre type.

Er du spent på Pokémon Scarlet og Violets utvidelser?

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterte teksterLoading next content