Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Sun/Moon

Pokémon Sun/Moon er Nintendos største europeiske spillansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken kunne vi rapportere om at Pokémon Sun/Moon endte opp som Nintendos største spillansering i Storbritannia, og det skulle vise seg å ha blitt en suksess også andre steder. Nintendo selv kan nemlig bekrefte at de har solgt over 1,5 millioner eksemplarer av 3DS-spillet på det europeiske markedet siden lansering, noe som gjør dette til selskapets største spillslipp i Europa noensinne.

Du som er usikker på om spillet er noe for deg kan jo sjekke ut vår anmeldelse. Kanskje den får deg til å bestemme deg for det ene eller det andre.

Pokémon Sun/Moon

Relaterte tekster

Pokémon Sun/MoonScore

Pokémon Sun/Moon

ANMELDELSE. Skrevet av Juan A. Fonseca

I forbindelse med at Pokémon fyller 20 år hos Nintendo, kommer det som også er det som er det beste spillet i serien...

0
Her er datoene for VM i Pokémon

Her er datoene for VM i Pokémon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Pokémon Company International har offisielt annonsert datoene og stedet for årets VM i Pokémon. Dette skal skje i Anaheim i den amerikanske delstaten California fra...

2
Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er mandag morgen, og det er fortsatt mørkt ute. Det er lett å tenke at ingenting kan redde denne dagen, men vi i Gamereactor har lyst til å gjøre et forsøk. Takket...Loading next content