Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pokémon Sword/Shield

Pokémon Sword/Shield får e-sportbegivenhet allerede i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Sword/Shield ankommer om en uke på Nintendo Switch, og som det vanligvis er med store nye Pokémon-lanseringer, så står Game Freak klare for å støtte e-sportssiden av spillet.

Ja, trenere verden over står nemlig klare for å kaste seg over denne nye verdenen, og heldigvis trenger ikke disse ambisiøse trenerne å vente så lenge før e-sport konstruert rundt Sword/Shield går i gang.

Nintendo har avslørt via en pressemelding at den første store online-turneringen, ved navn Galar Beginnings, begynner i desember. Spillere kan melde seg på fra 15. november og frem til 5. desember, og turneringen vil deretter bli avholdt den 6-8. desember.

Alle Pokémon du fanger i spillet kan brukes, bortsett fra helt spesielle som Zacian og Zamazenta, og trolig andre legendaries du får tak i i spillet.

Pokémon Sword/Shield

Relaterte teksterLoading next content