Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Pokémon Unite blir gratis MOBA på Switch og mobiler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forventningene til hva Pokémon Company ville avsløre i dag har vært store. Hva kunne være såpass stort at de dedikerte en egen sending til det. Svaret viser seg å være Pokémon-franchisens marsj inn i en av verdens største sjangere.

Pokémon Unite er nemlig litt enkelt sagt et 5vs5-MOBA-spill hvor lag kjemper om å få høyest poengsum mens hver spiller gjør sitt beste for å utvikle sitt lommemonster, beskytte sin egen base og angripe motstanderens. Spillet vil følge free-to-start-formelen når det lanseres til Nintendo Switch, Android og iOS med cross-play en gang i fremtiden, så vi får se om blandingen av nytt og gammelt kan bli en suksess eller en total katastrofe. Meningene i redaksjonen har i alle fall vært meget delte. Hva tenker du?

HQ
HQ
Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content