Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon X/Y

Pokémon-designer vil ta serien tilbake til røttene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange er i full gang med å fange absolutt alle i det nye Pokémon X/Y, men for Nintendos del er det allerede på tide å se på hvordan neste generasjon i serien skal bli.

Ken Sugimori (art director) fortalte nylig i et intervju med magasinet We Love Pokémon at han har lyst til å ta serien tilbake til røttene og gjøre det litt enklere igjen.

Han presiserer riktig nok at det ikke behøver å bli slik selv om han har lyst. Sugimori tror ikke at de kan senke antallet Pokémon, men at de kan endre på angrep, oppdrag og evner.

Tiden vil altså vise om vi får et forenklet Pokémon, og forløpig får vi nøye oss med å diskutere hva vi mener ville blitt best.

Kilde: Siliconera.

Pokémon X/Y

Relaterte tekster

Pokémon X/YScore

Pokémon X/Y

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Gamefreak har hatt storrengjøring i studioet, og resultatet er et av de beste Pokémon-spillene på mange år. Vi har kanskje ikke fanget alle, men karakteren er i alle fall satt...

5
Pokémon-kampanje på Gamestop

Pokémon-kampanje på Gamestop

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det ser ut til at Nintendo vil sparke liv i interessen for Pokémon-franchisen før utgivelsen av det kommende Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire. De har i hvert fall gått...Loading next content