Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Post Malone slår seg sammen med Apex Legends

Jeg hadde ikke det på 2023-bingokortet mitt, men det er absolutt en interessant crossover.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Post Malone har hintet til en crossover mellom seg selv og Apex Legends. Vi har sett kjendiser slå seg sammen med spill før. Snoop Dogg og Nicki Minaj er for eksempel spillbare i Call of Duty, og selv om noen kjente fjes ikke er med i et spill hindrer det dem ikke i å spille det.

Vi husker alle at Drake og Ninja knuste Fortnite sammen. Nå samarbeider Post Malone med Apex Legends. I teaseren som er lagt ut på rapperens Twitter/X-konto får vi ikke vite så mye, men det bekreftes at arrangementet finner sted 7. november.

Forhåpentligvis får vi vite mer i løpet av de kommende dagene og ukene, men hva tror du Post Malone x Apex Legends -arrangementet kan innebære? Kanskje noen nye skins eller en ny spillmodus for å få inn nye spillere?

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content