Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

PowerOfEvil slutter seg til TSM

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team SoloMid har avslørt via et innlegg på Twitter at de har funnet enda en spiller som skal bli med på deres League of Legends-lag. Det er snakk om Tristan "PowerOfEvil" Schrage, som nå tar over som mid-lainer på laget. Han erstatter den danske spilleren Søren "Bjergsen" Bjerg, som nå har overgått til en trenerrolle i organisasjonen.

PowerOfEvil har sett variert suksess i løpet av sin karriere. På tvers av de forskjellige lagene har han nådd diverse podier gjennom årene i LCS-turneringene, men har aldri helt klart å ta en skikkelig seier. Når det gjelder den internasjonale konkurransen har han slitt litt med prestasjon.

TSM er blant de bedre lagene i LCS, så forhåpentligvis oppnår PowerOfEvil bedre resultater og blir en bedre spiller generelt etter byttet.

League of Legends
Team SoloMid

Relaterte teksterLoading next content