Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

PowerWash Simulator får DLC med Final Fantasy VII-tema

Har du også drømt om å rengjøre Cloud Strifes skitne motorsykkel med en kraftvasker? Da har vi gode nyheter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PowerWash Simulator ble en av breakaway-hitene i 2022, og det føltes som om hele verden av videospillere brukte tiden sin på å rengjøre ting. Som alltid når noe blir veldig populært, vil flere være med på moroa, og dette spillet er intet unntak.

Nå avslører Square Enix at de vil gi ut en DLC med Final Fantasy VII-tema for PowerWash Simulator kalt Midgar Special Pack. Her får du maktvaske ting, steder og fiender i Midgar, med 7th Heaven, Hardy-Daytona og Guard Scorpion som spesifikt nevnt.

For å gjøre ting enda bedre ... det er gratis. Ingen utgivelsesdato har blitt avslørt ennå skjønt. Vil du få dette og gjøre Midgar skinnende rent?

PowerWash Simulator

Relaterte tekster

0
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har høytrykksspylt alt fra fly til villaer og romskip i det merkelig vanedannende PowerWash Simulator.Loading next content