Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

PowerWash Simulator spilt av over tre millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av sommerens mer usannsynlige hits var Futurlabs PowerWash Simulator. Det ble sluppet rett på Game Pass på lanseringsdagen 14. juli for både PC og Xbox, og det føltes som bokstavelig talt alle ønsket å unngå varmen og tørken utendørs for å leke med digitalt vann innendørs i stedet.

PowerWash Simulator nådde raskt én million spillere og har siden bare fortsatt å klatre. I dag avslører spillets offisielle Twitter-konto at det nå har passert tre millioner vaskeglade spillere. Vi antar at dette tallet vil fortsette å stige ettersom det er et ganske underholdende spill, og på et eller annet tidspunkt vil det trolig bli utgitt til andre plattformer også slik at enda flere kan være med på moroa med å vaske ting med en høytrykkspyler.

PowerWash Simulator

Relaterte tekster

0
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har høytrykksspylt alt fra fly til villaer og romskip i det merkelig vanedannende PowerWash Simulator.Loading next content