Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

PowerWash Simulators planer for 2023 offentliggjort

Warhammer 40K-samarbeidet kommer i 4. kvartal.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Futurlab har kunngjort veikartet for resten av 2023 for PowerWash Simulator. Rengjøringsspillet har nylig blitt forsterket med en Svampebob-DLC og skal utvides ytterligere med Warhammer 40 000. Nå vet vi litt mer om når sistnevnte kommer.

Veikartet avslører at 3. kvartal 2023 vil inneholde en ny mengde gratis innhold kalt The Muckingham Files, og vil også inneholde en betalt DLC som ennå ikke er avslørt. Etter dette kommer det i 4. kvartal ytterligere gratis sesonginnhold som ennå ikke er bekreftet, og Warhammer 40 000-crossoveren. Futurlab har ikke kunngjort eksakte utgivelsesdatoer for noe av det fremtidige innholdet, men vi vet i det minste hva som er planlagt å komme før utgangen av året og til og med før vinteren for Q3-innholdet.

Som svar på noen spørsmål fra fansen har det også blitt avslørt at den neste planlagte gratisoppdateringen vil gi gyrostøtte for Switch-versjonen, og at VR-versjonen av spillet fortsatt er planlagt til 2023.

PowerWash Simulator

Relaterte tekster

0
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har høytrykksspylt alt fra fly til villaer og romskip i det merkelig vanedannende PowerWash Simulator.Loading next content