Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Breed

Preview - Breed

Det som virkelig skiller Breed fra de mange andre titlene i samme genre, er at spillets motor tilsynelatende ikke har problemer med noe som helst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da de første bildene av Breed fant veien til offentligheten, skulle det ikke gå mange sekunder før en armada av PC-eiere allerede hadde utropt spillet til en kommende Halo-beater, på tross av at ingen hadde snakket med utvikleren eller prøvd spillet. Nå, et par år senere, sitter undertegnede med en preview-versjon av spillet og selv om man sjelden skal tro på hypen, er det forfriskende å finne ut at det ikke er snakk om en hjernedød Halo kopi.

Breed er et FPS hvor man kommanderer og styrer en tropp på fire soldater. Alle med forskjellige roller som sniper, scout, commander og heavyweapons guy, og med mulighet for flere forskjellige roller i den endelige versjonen av spillet. Til avveksling fra det bombardementet av titler som forgår i andre verdenskrig for tiden, forgår Breed i fremtiden, hvor en fiendtlig rase prøver å overta store deler av galaksen.

Man har konstant mulighet til å bytte mellom de forskjellige soldatene i troppen. Noen ganger kan det være nødvendig å bytte til sniperen for å uskadeliggjøre fiendtlige poster på lang avstand, mens andre egner seg bedre til sløying av fiender på kloss hold.

Det som virkelig skiller Breed fra de mange andre titlene i samme genre, er at spillets motor tilsynelatende ikke har problemer med noe som helst. Generelt sett kan alt som kan ses også besøges, hvilket sørger en utrolig stor spillverden. I tillegg finnes det ingen loadetider når man først har kommet i gang med en bane. Det er meget imponerende å kapre et fly eller en stridsvogn og kunne fly eller kjøre hvor man vil, uten noen predefinert riktig rute. Hva Breed kan tilføye i multi-player er ennå uvisst, men Brat Designs sitter utvilsomt på et spill med uendelige muligheter i heseblesende slag og organisert krigføring.

De fleste PC-eierne som i sin tid så Breed som PC’ens svar på Halo, har nok i mellomtiden begynt å glede seg til PC konverteringen av den tittelen, og det kan bare være sunt for Breed, for her er det snakk om et spill med mye mer potensiale enn et liv som "Halo wannabe".

Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
BreedScore

Breed

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Siden spillenes morgen har jorden vært utsatt for utallige angrep av E.T. og fetterne hans.

0
Preview - Breed

Preview - Breed

FORSPILL. Skrevet av Thomas Nilsen

Det som virkelig skiller Breed fra de mange andre titlene i samme genre, er at spillets motor tilsynelatende ikke har problemer med noe som helst.Loading next content