Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Rayman 3: Hoodlum Havoc

Preview - Rayman 3: Hoodlum Havoc

En søt liten fyr med propellhår, store hender og ingen armer, ben eller hals. Rayman er tilbake og vi har en smugkikket!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En søt liten fyr med propellhår, store hender og ingen armer, ben eller hals. Sier det deg noe så er det fordi Rayman har vendt tilbake til PC-skjermen. Den lille lysstrålen så første gang dagens lys i 1996 og har siden hatt en trofast fanskare som har fulgt han gjennom sine erobringer både på PC, PlayStation og GBA. Treeren i serien kommer også ut til en mengde konsoller. Dette gjør at alle har muligheten til å få treffe denne sjarmerende fyren.

HQ

Rayman, havner igjen i et eventyr hvor hans venn Globox sluker The Hoodlum Lord. Sammen setter de ut på eventyr for at få den lille sorte ullkulen ut av magen på Globox. Denne humoristiske vinklingen går som en rød tråd gjennom spillet og gir Rayman III en ekstra dybde som man fort fasineres av. Når man ser Raymans verden må man stoppe opp et kort øyeblikk og sende en beundrende tanke til de grafiske designerne med Jean-Marc Geffroy i spissen. Hver eneste bane er en orgie av variasjon som inneholder sine egne små finesser. Man fasineres av og beundrer den sprø og sinnsyke humoren som franskmennene brer ut for dine grådige øyne. Raymans verden skifter mellom skjærende pastellfarger og de mer dempede dunkle nyansene og det er faktisk blendende.

I god Skippern-stil har Rayman nå mulighet til å spise innholdet i forskjellige fargede bokser. Hver boks inneholder forskjellige egenskaper som gir en power-up. Disse hjelper vår lille lysstråle gjennom diverse vanskeligheter. Disse power-upene strekker seg fra Tornadoskudd over til supermannhansker som sender ut missiler. Den styres akkurat som (redeemeren) i UT og det er utrolig moro og se handlingen fra missilens synspunkt, for deretter å jage sine fiender. De forsøker panisk å slippe unna vreden og de minner til syvende sist om en flokk hodeløse høns.

Kameraet er en av de tingene som Ubi Soft bør se nærmere på før utgivelsen. Noen ganger flakser kameraet rundt så man blir totalt forvirret og mister kontrollen over situasjonen. For det meste er kameraet noe mer enkelt av seg, men det er fortsatt ikke godt nok og kunne godt trengt en kjærlig hånd og noe finpussning før det sendes ut i butikkene. Med sitt fete og varierede gameplay og banedesign er Rayman et stabilt spill og med denne formen for humor har man en hit. Hvis Ubi Soft bare får fikset på disse siste småtingene som bl.a. kameraet, så kan plattform -og actionfans begynne å glede seg over at denne sprø figuren snart er tilbake hos oss.

Relaterte tekster

0
Rayman 3Score

Rayman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Dette er plattform med stor P! Og stor LATTFORM! Hey, det blir plattform med store bokstaver det!

0
Rayman 3: Hoodlum HavocScore

Rayman 3: Hoodlum Havoc

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Rayman ble skapt i 1994 av Ubi Soft, og spillet tok folket med sjarm og humor. Han sjarmerer fortsatt!

0
Rayman 3 side åpen for besøk

Rayman 3 side åpen for besøk

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Er du en Rayman fan? Da er det ingen tvil om at du bør stikke innom Ubi Soft’s nye side som er dedikert til den lille fyren. Her finner du alt du bør vite om spillet i form av info, screenshots, wallpapers osv.

0
Rayman 3 annonsert

Rayman 3 annonsert

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ubi Soft har ikke hatt annet enn suksess med deres humorfylte og meget fengende plattform serie, Rayman. Nå har firmaet annonsert Rayman 3 og vi har den første infoen og screenshotene innenfor.Loading next content