Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prince of Persia

Prince of Persia utsatt

Epilogen drøyer en uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du fan av Prince of Persia som kom i fjor og ble belønnet med 8/10 i vår omtale er sjansen stor for at du ble skuffet av slutten på spillet. Uten å røpe noe kan vi si så mye som at den er ganske utilfredsstillende og etterlater en del spørsmål. Dette var tydeligvis planlagt nøye av Ubisoft, for denne uken skulle de opprinnelig lansere en nedlastbar epilog til spillet med et helt nytt område og nye utfordringer og en ekte slutt. Et ufyselig mersalgstriks? Kanskje.

Pakken skulle opprinnelig lanseres i går, og satt du oppe med snabelsko og turban og ventet på å avslutte det persiske eventyret ble du nok skuffet, for Ubisoft har valgt å utsette lanseringen med en uke. 5. mars kommer epilogen både på Playstation Network og Xbox Live.

Prince of Persia

Relaterte tekster

Prince of PersiaScore

Prince of Persia

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Den persiske prinsen er tilbake i et magisk actioneventyr. Jon Cato har reist tilbake til 1001 natt, og du finner hele anmeldelsen på innsiden...Loading next content