Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010

Første detaljer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami kunne i dag avsløre de første detaljene om det neste Pro Evolution Soccer-spillet som vil komme senere i år for Playstation 3, Xbox 360, PC, Playstation 2 og PSP.

- Vi har sett på feedback og kommentarene fra progresjonen av PES-serien en god stund nå, og i PES 2010 vil vi legge til en god del ideer som spillere har foreslått, forteller Naoya Hatsumi, produsent for PES Productions hos Konami Digital Entertainment Japan.

De største detaljene som har blitt lagt vekt på er gameplay, bedre grafikk og animasjoner på spillerne. Publikum og kommentatorer vil også reagere forskjellige fra hver kamp. Modusen Master League har blitt skapt helt på nytt, men Konami sier de vil komme tilbake med flere detaljer om det senere.

Fokuset har også vært stort på kunstig intelligens til PES 2010. Midtbanen og forsvaret vil nå jobbe sammen for å dekke områder og stoppe angrep. Online-delen vil også bli godt forbedret, med allerede nedlastbart innhold planlagt. Spillet vil få overgangsoppdateringer jevnlig slik at spillet vil være likt som i det virkelige livet.

Mange løfter om justeringer fra Konami, så vi ser frem til å teste.

Pro Evolution Soccer 2010

Relaterte teksterLoading next content