Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2017 - Vi snakker med Lennart Bobzien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Pro Evolution Soccer 2017

Vi møtte Konamis European PES League og Digital Manager Lennart Bobzien for å snakke om Pro Evolution Soccer 2017 og esport. Temaene var spillseriens fortid, finaler på ekte fotballstadioner, kommunikasjon med communityet, vekst og forbedringer, spillfunksjoner, ekte fotballklubber som går inn i esport og mye, mye mer.

HQ
HQ

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content