Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Proffene etterlyser forbedringer i Infinite Warfare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken ble det sluppet en oppdatering til Call of Duty: Infinite Warfare, og den la til nytt innhold i tillegg til å fikse en rekke feil. Noen av de som spiller dette profesjonelt har dog uttrykt bekymring for at spesielt én ting ikke har blitt fikset, nemlig såkalt Snaking.

Dette er altså noe man gjør når man veksler mellom oppreist og liggende veldig raskt for å bli vanskeligere å treffe, og det har frustrert spillere i lang tid. For eksempel OpTic Gamings Ian 'Crimsix' Porter spør i en tweet om det har blitt fikset, mens Luminositys Nicholas "Classic" DiCostanzo uttrykte bekymring for dette på hans Twitter-konto.

Anser du "Snaking" som et problem?

Call of Duty: Infinite Warfare

Takk, Dot Esports.

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content