Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Anyiens presentasjon

Anyien har ikke skrevet noen presentasjon enda.

Statistikk
Medlem siden:2012-07-17
Kommentarer 811
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Royality-indeed
  2013-11-13 20:18
  http://www.gamereactor.no/nyheter/203604/Bayonetta+2-skapere
  n+ber+klagende+spillere+dra+til+helvete/#880234


  Jeg vil bare ikke at min kommentar går deg hus forbi ubemerket, min venn.
   
 • Skrevet av: Jompapa
  2012-10-20 13:34
  Det jeg mener er at fans av serien ikke bør klage om muligheten ligger der for et nytt spill i serien. Når det eksisterer en oppfølger har man alltids en mulighet, og da kommer det på det samme om man kjøper en ny konsoll eller om man låner en konsoll av noen man kjenner.

  Vil dessuten si at det er litt annerledes med Bayonetta 2, ettersom dette er en direkte oppfølger, mens Zelda og Harvest Moon tradisjonelt er spillserier som ikke har noen direkte tilknytning til de andre spillene i serien.
   
 • Skrevet av: Jompapa
  2012-10-03 19:57
  Siterer Anyien:
  Skjønner ikke logikken din helt her.

  Hva hjelper det "virkelige" fans at en etterfølger har blitt lagd når den ikke engang kommer ut til en konsoll de har, eller vil ha?

  Det høres bare dumt ut....


  Logikken er at virkelige fans er villige til å betale for en ny konsoll, eller i alle fall å streve seg fram til å låne en konsoll av noen de kjenner. Ville jeg kjøpt en konsoll bare for et nytt Zelda? Ja.

  Fans av serien bør være fornøyde med at spillet kommer ut i det hele tatt, at spillet i det hele tatt eksisterer på markedet så de i det hele tatt har en mulighet, samme hvor ørliten den er, til å prøve spillet.
   
 • Skrevet av: Elektro Banana
  2012-08-21 23:50
  Hva het siden du bestilte PS Vita kort fra? Vil gjerne kjøpe de der du har handlet de om de er så billige. Amazon og play er jo begge utenlandske butikker som har noenlunde lik pris så interresert i hvor du kjøpte dem?
   
 • Skrevet av: Anyien
  2012-07-18 04:54
  Jepp, ble hekta på Anime når jeg var 15-16 og har ikke sett meg tilbake etter det

  Har ikke vært en fan av Manga like lenge. Leste den første rundt 3-4 år siden bare. Men akkurat som Anime så ble jeg dratt rett inn
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2012-07-17 18:16
  Velkommen til GR. Forumet trenger alltids flere fans av anime og manga, noe jeg går utifra at du er, etter avataren din å dømme ivertfall