Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

DonNeroos presentasjon

Jeg er glad i spill, og er stolt av å kalle gaming en hobby

Jeg har ikke spillt så lenge som mange andre... Jeg startet gaming i det hele tatt i ca. 2002, da jeg fikk mitt første spill, nemmelig The Sims: Deluxe Edition. Jeg har spilt masser av spill siden da. Mange har vært yndlingsene mine, for så å bli fordømt ned i det dypeste og mest nedstøvete skapet. Men det er noe spesiellt med Sims 1-seriene. Jeg liker dem fortsatt. Jeg liker det for hvor seriøst og samtidig hvor chill det er. Kommer alltid til å huske spillet, og det er ikke uvanlig jeg prøver det en gang i ny og ne.

Gamingutstyret jeg har er: (03.02.2010)

PlayStation 3 80GB
m.
En Dualshock Sixaxis kontroller (de andre ble ødelagt...)

PlayStation 2 (slim?)
m.
Tre kontrollere hvorav to er Dualshock, mens den tredje er Logitech

(PC)
TOSHIBA Satellite L505-10K, 1366x768 (widescreen), m. Windows 7 Home Premium.
Bruker også en ROCCAT Kone som mus (som jeg anbefaler på det sterkeste!)

Jeg er veldig glad i datamaskinen min (så glad man kan bli i noe ikke-levende). Det kjører perfekt til alle spillene jeg bruker som diverse Valve-spill og noe Sims og litt diverse. De fleste titlene kjøper jeg til konsoll, så jeg bruker maskinen mest til skole og internett.

Min topp 5 liste må bli seende slik ut:

1. Mafia
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Max Payne
4. The Sims-series (1)
5. Grand Theft Auto: San Andreas

Mafia må være det spillet jeg har flest minner fra. Jeg husker alle gangene jeg klikka på Paulie hvordan han sprang fram og var hero, ble drept, og tvang meg til å gjøre oppdraget igjenn og igjenn.

Jeg er elendig på å fullføre spill. Av de, tja, 40-45 seriøse titlene jeg har (altså ikke Norges-jakten fra McDonalds (som også er bra...)), så er det disse jeg har fullført:

Grand Theft Auto IV
Mafia
Max Payne
Max Payne: The Fall of Max Payne
Call of Duty: Modern Warfare 2
LittleBigPlanet
Gudfaren

... altså ikke mye. Ihvertfall mindre enn det burde vært...

Nåvell, jeg er alltid på jakt etter folk å bli kjent med, jeg er glad i å hjelpe, så bare spør (ikke at jeg er ekspert eller noe) og jeg er glad i å skrive. Lærer meg fortsatt å skrive gode anmeldelser... Skriv hva du syns på de jeg allerede har...

Hvis du har giddet å lese ned hit, så vil jeg bare si at fåreløpig, er denne presentasjonen gjort fordi jeg følte jeg var nødt.

Og btw, jeg vet om fet skrift, understrek og skråskrift... Jeg bare glemmer det...

Statistikk
Medlem siden:2009-04-19
Kommentarer 4
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: DonNeroo
  2010-09-12 15:57
  Takker nikey
   
 • Skrevet av: nike13
  2010-09-05 18:35
  Kult bilde her har du to stjerner
   
 • Skrevet av: kvidogbleg
  2010-06-18 17:22
  ANDY?
   
 • Skrevet av: DonNeroo
  2010-02-03 23:05
  *slettet*