Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jogge94s presentasjon

Hallo

Jeg er en ivrig gamer og spiller en god del. For øyeblikket spiller jeg Call of Duty Modern Warfare 2 og Assassin`s Creed II. Jeg har en xbox 360 og min store stolthet PCen min den kjøpte jeg i midten av september 2009 og betalte 15 tusen det var over halvparten av komfepengene.

Gjennom årene har jeg bygget meg opp en ganske imponerene samling spill alle står ikke her (det er grenser for hvor mye jeg gidder å gjøre). Kan bare si at det er en god del Playstation 2 spill.

Jeg likker å hør på hip-hop og LITT hard-rock.

Statistikk
Medlem siden:2009-06-15
Kommentarer 3
Siste besøkende
Siste innlegg
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


  • Skrevet av: gamereaper
    2009-08-06 14:50
    Snart skole