Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Los presentasjon

Heisann!

Da har jeg endelig tatt meg tid til å skrive ned noe om meg selv.

Jeg heter Lars-Ole og bor i Ålesund! Har studert 3 år i Sogndal og er blitt Førskolelærer, og trives med det. Jobber som pedagog i en liten privat barnehage utenfor Ålesund, og det er knall!

På fritiden min spiller jeg mye spill og ser mye film. Men kun når jeg ikke trengs blant venner å kjære, de kommer forran alt! Spesielt min samboer.

Vant en laptop julen 2010 som pustet liv i PC-spillingen min, noe som gjør at Xboxen ikke nå bærer ene ansvaret for å underholde meg. Men Wii-en og DSen ligge mye still for tiden.


Favorittfilmer:

Det er vanskelig å velge men min topp 10 er vel:

1. Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back
2. The Dark Knight
3. Fellowship of the Ring
4. Monty Pyton and the Holy Grail
5. Drive
6. Shaun of the Dead
7. Blade Runner
8. The Fall
9. The Thing
10. Black Swan


Jeg har mange ynglingsfilmer dog, men det er bare å se på hva jeg skriver på forumet for å finne ut hva jeg syntes om diverse filmerSpillfavorittene:

1: Dark Souls

Fantastisk! Jeg har aldri vært så på kanten av setet som mens jeg spiller Dark Souls! Å miste en haug med sjeler etter lang tids strev, eller å blir knust av den samme bossen for 20 gangen på rad, kan være en hard prøvelse. Men når du først kommer deg de stegene videre, når du får se bossen falle død om og en ny del av verden åpner seg..! Da er alt verdt det! Også begynner prøvelsene på ny... Og når du da begynner å dra i nøste av historie bak, og grave i restene av en verden og finner en fantastisk historie og ser at alt er så solid satt sammen, forklart og har sin plass..! Alle ting er noe, og alt er knyttet mot en fantastisk historie som virkelig må nøstes opp. Jeg kan bare små biter av historien, der er så mye gjemt vekk og glemt... Fantastisk!

2: Mass Effect-serien

Mass Effect var et spill jeg lenge eide men ikke brydde meg noe om, før jeg satt meg ned og faktisk spilte det ordentlig. Siden den gang var Mass Effect-serien lenge på topp. Det er klassisk Sci-Fi på høyt nivå, og et dypt men også actionpakket og hurtig gameplay. Og for en som liker gode rollespill, men ikke har stor tålmodighet for saktegående ting er det perfekt!

3: The Elder Scrolls: Morrowind/Oblivion

Både Oblivion og Morrowind må være med. Dette var spillene som fikk meg til å spille mye. Før Morrowind spilte jeg litt, av og til. Og bare noen spill som var så som så. Men Morrowind viste meg hva et spill kunne være, og ga meg en fantastisk verden å utforske på min egen måte. Og siden det har jeg spilt TES. Spillene i seg selv er kule, men når man blir lei av den vanlige versjonen har spillene vanvittig med MOD støtte fra fansen, noe som løfter både Morrowind og Oblivion opp flere hakk! Fantastiske spill, fantastiske verdener!


4: Bioshock & Bioshock: Infinite

Under førsteplassen er det temmelig ustabilt. Men de to Bioshock spillene er nok på nummer 4. Hvorfor? Vel, slossingen er variert, kampene er spenneden og stemmningen er så godt gjennomført at jeg ikke har ord! Rapture er en orginal og spennende setting for et dystopisk nesten steampunk aktig eventyr med en politisk agenda og Columbia like så! Noen fantastisk gode twister og det hele med svært mye vann over hode eller luft under vingen, her kan det å planlegge slaget og klargjør slagmarken utgjøre en vesentlig forskjell for kampens utfall og mulighetene du har til hvordan du vil gå frem for å avskaffe de nyeste fiendene dine er mange i form av plasmids/vigors, våpen og (for Infinite) tears. Og det er ganske sjeldent i et FPS. Love it!


5: The Witcher 2: Assassins of Kings

Etter at Dragon Age 2 feilet å være et bra rollespill var jeg egentlig veldig skuffet, og i min gode tro hadde jeg avfeid The Witcher 2, fordi DA2 skulle jo bli årets spill.. Ja.. Vel, lang historie kort, jeg ble anbefalt, på det sterkeste å kjøpe Witcher 2, og da gjorde jeg det. Og etter litt tilvenning til kampsystem, kontroller og spillfunksjon var jeg solgt! Om dette ikke er et fantastisk spill så vet ikke jeg! Action, taktikk, en kul historie og en fantastisk rollespill.


6: Batman Arkham-serien

Jeg elsker Batman, og disse to Batman-spillene er fantastiske! Det første er et flott sammensatt spill og mange kule skurker. Scarecrow er jo legendarisk. Og oppfølgeren åpner verden og forteller en bedre historie, men det blir noen ganger litt for mye.. Men begge fortjener sin plass på listen!

7: Red Dead Redemption

Snakke med om sandkasse! En hel verden kom til liv i dette fantastiske spillet, som både perfekt illustrerer en tidsepoke som er lite brukt i spill samt forteller en fortryllende historie.

8: Half-Life serien

Det er Half-Life.. En historie som blir opplevd, ikke fortalt, og spillverdens kuleste heltenerd. Det første spillet er et morsomt FPS samt en spennende flukt, som stadig utvikler seg. Og HL2 ekspanderer eksplosivt men kontrollert til større og bedre. Historien er spennende i seg selv, men hiv med mysteriet rundt G-Man og hvilken rolle han spiller..Wow! Bare wow!

9: Minecraft

Survival-Lego? Oh yes! Personlig har jeg ikke gjort mer enn å bygge hus og overleve, men bare å se mulighetene og hva folk har laget! Fantastisk spill, får ut det kreative i deg! Veldig morsomt å sitte å spille en sen høstkveld og bygge ting.

10: Dragon Age: Orgins

Sykt gøy! Et tradisjonellt rollespill med en god historie. Det er ikke nødvendigvis hovedhistorien (selv om den er veldig god, dog noe klisje) som gjør at dette er på listen min, men alt det andre man kan se, oppleve og gjøre. Man kan tilbrinnge vannvittig mange timer i Dragon Age-universet.Musikkfavorittene:

Innen musikk hører jeg på mye rart, men jeg har klart å lage en liste av det jeg tror er topp 5.

1: Kaizers Orchestra!

Etter en konverterende konsert i Brattvåg i 2006 har jeg aldri gått lenge ute å høre på Kaizers. Jeg har fulgt dem fra den første platen i 2001, og alltid likt dem. Men etter den konserten har jeg bare elsket dem!

2: Jack White

Alt han gjør. Alt! The White Stripes, The Raconteurs, The Dead Weather, solo og sammarbeid (Rome). Alt er genialt! Noe for alle humør, og flott musikk. Også min inspirasjon til å prøve meg på gitar (ikke at jeg er noe god da). Jack White er en levende legende for meg, både når det gjelder musikk og det stilistiske. Bare genialt!

3: Tom Waits

En annen levende legende. Oppdaget gjennom Kaizers og min far er dette en artist som har vokst på meg. Og etter albumet Bad As Me i 2011 måtte jeg bare høre mer og mer. Virkelig kongen av obskure tekst univers, det skeive og rare og rå følelse!

4: Murder By Death

Nei, ikke metal. Men en mørk stil som griper fatt i meg. Spesielt de siste 3 albumene er bare...! Jeg oppdaget dem gjennom ei venninne når jeg var i militæret. Og det passet perfekt til de mørke høst dagene i nord. Og siden har jeg hatt dem med meg.

5. Woodkid

Etter en sak på Dagbladet om en fælt populær video på youtube (som førte meg til http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs ) begynte jeg å følge med Woodkid. Og med en veldig vakker EP kalt Iron og en rivende singel kalt Run boy Run er jeg blitt fan. Album i september, og jeg gleder meg så syyykt!


Honorable mentions går til: The Black Keys, Seasick Steve og Flogging Molly.Om det er noe dere savner ikke vær redd for å sende en PM, lover ikke et fornuftig svar..men det kan være jeg sender noe din vei om du spør!

Nyeste blogger
Statistikk
Medlem siden:2006-08-13
Kommentarer 3021
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Strategist
  2013-04-27 20:47
  Det er bra. Det går bra med meg også. Hva gjør du på for tiden?
   
 • Skrevet av: Strategist
  2013-04-23 20:45
  Hei. Hvordan går det?
   
 • Skrevet av: Arawos
  2012-03-07 23:00
  Nei, det er ikke kjekt! Det her er derfor kriger eksisterer
   
 • Skrevet av: Arawos
  2012-03-07 16:10
  Jeg liker ikke en så linear verden som DA har hvor man bare kan bevege seg noen få steder og hvor flere steder faktisk blir ødelagt og ikke kan besøkes igjen. Fiendene respawner ikke på så mange steder (er det noen steder de gjør det?) og det gjør det veldig mye mindre spillbart. I Oblivion kan man i alle fall gå rundt over store områder å gjøre nesten hva man vil, når man vil det. Character customization (ikke nødvendigvis creator, men andre ting) er bredere i Oblivion (slik RPG skal være, Roleplaying, ikke linearplayingwithafantasysetting). DA er et veldig godt spill, men jeg klarer ikke å se hvordan det kan slå Oblivion i helhet.
   
 • Skrevet av: Arawos
  2012-03-05 15:04
  Ja, der er jeg enig. Det var en bedre historie i DA , men så var jo det nesten det eneste de hadde å by på annet enn noen få side quests her og der. Jeg syns heller ikke det var så veldig RPG-ish som det utgå seg for å være.

  Lagt til 2012-03-05 15:05:
  DA: O blir til DA om jeg ikke tar vekk mellomrommet så nå ser jeg litt merkelig ut, selv om det er forståelig, selvsagt
   
 • Skrevet av: Arawos
  2012-03-04 21:36
  Jeg respekterer din mening, men den er forferdelig Oblivion er så mye dypere lore-wise og kan spilles gjennom uttallige ganger. Har sikkert spilt Oblivion med rundt 20 characters og i DA hadde jeg bare en. Det gjør det dårligere etter min mening når det blir så lite spillbart etter bare en runde.
   
 • Skrevet av: Arawos
  2012-03-04 11:48
  Du mener Dragon Age: Origins er bedre enn TES IV: Oblivion? Oh god, the humanity
   
 • Skrevet av: noenspillsuger
  2011-05-22 15:34
  http://ratman90.deviantart.com/art/mud-temporary-trailer-209839
  238  Prøv dinna siden! Eg kan nesten love at den funka!
   
 • Skrevet av: Mirel
  2011-02-17 21:30
  Kaizers er forresten helt KONGE!
   
 • Skrevet av: peterernoob
  2010-11-29 17:13
  Serr skuffa.
   
 • Skrevet av: peterernoob
  2010-11-28 23:12
  Går du også andreåret på førskolelærer? Det gjør jeg også! Går du på HiO?

  Vi er totally soulmates, og burde gifte oss.
   
 • Skrevet av: Kålroten
  2010-08-25 16:15
  BJmoods kalte deg; "for ung til å forstå iPads nytte". Ironisk nok, er du eldre enn han!
   
 • Skrevet av: Davidi0
  2010-06-08 17:57
  Næmen, det skulle jeg aldri troddxD Jævli kult av deg å starte den igjen, gleder meg til å lese de neste bloggene dine nå
   
 • Skrevet av: Davidi0
  2010-06-07 18:11
  Synd du stoppet med bloggserien din btw Var jo en av de få bloggseriene igjen på GR som faktisk omhandlet spillxD
   
 • Skrevet av: HopeN
  2010-06-07 14:19
  Gralla, jeg ga deg din 5 stjerne
  Tror jeg
   
 • Skrevet av: jonskja
  2010-06-05 00:23
  På "Galleri" har du bilde av et desktop-bilde av Vista. Øverst i bildet er det noe som ligner på en mac-verktøylinje. Hva heter det programmet?

  Lagt til 2010-06-05 00:23:
  så litt tøft ut, og bakgrunnen var veldig stilig den og!
   
 • Skrevet av: F0xHunter
  2010-05-15 00:40
  Gutt. Hvis du har Portal til PC betyr det har du har Steam. Kontonavn. NÅ.

  Ikke tru jeg kommer til å snakke med deg, for skal bare stalke deg, så ikke vær redd.
   
 • Skrevet av: Davidi0
  2010-04-28 18:36
  Når slepper du ut neste del av bloggserien din? Gleder meg til å se andres mening på gode RTS spill
   
 • Skrevet av: Eplemos
  2010-04-27 18:55
  Du skal vi sen en Michael Bay film?
  Eller et par andre filmer med rent action og babes?
  Har hørt rykter om at du liker sånne filmer
   
 • Skrevet av: F0xHunter
  2010-03-03 22:28
  Så du leste World War Z, og må bare spørre; hvordan er den? Har lest Zombie Survival Guide, og likte den veldig godt. Tror du jeg vil like WWZ?
   
 • Skrevet av: madso
  2009-11-28 20:47
  Nei det var ikke et innlegg som ble slettet, det var en blogg jeg hadde skrevet.
   
 • Skrevet av: Gamer123
  2009-03-30 22:26
  Ok
   
 • Skrevet av: Gamer123
  2009-03-29 17:58
  Vet du hvordan man installerer American Conquest på vista? Får bare opp feilmelding...
   
 • Skrevet av: Heksekongen
  2009-02-03 16:13
  Haha
   
 • Skrevet av: Heksekongen
  2009-02-02 12:57
  Satan-musikk? Er alt tungt satan-musikk?