Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

reodor9s presentasjon

hei, jeg er en tolv år gammel gutt som bor i Nittedal.
Jeg har spilt på playstation siden jeg var seks, da spilte jeg james bond nightfire og sto opp klokka 6 om morgenen for å spille det
Nå for tida så for jeg ikke tid til mye spilling, pga.lekser.
Men i helgene så spiller jeg opp til 6 timer om dagen, men ikke så ofte. jeg har en ps3, men ingen xbox eller noen annen spillkonsoll.
jeg har vært en call of duty fan siden cod 2 som jeg så hos en kompis for gud vet hvor lenge siden, jeg er også ganske hekta på battlefield som jeg så hos den samme kompisen når jeg var 7, da så jeg bruttern hans spille bf 2 og det så sjukt heftig ut.
Men det fikk jeg ikke før jeg var 9:/ men battlefield 2 modern combat fikk jeg når jeg var 8 og det var det første krigspillet jeg fikk og etter det har jeg bare kjøpt flere fps spill!
De spillene jeg spiller til vanlig er MW2, gta iv(går aldri lei), dirt 2, guitar hero fem og nazi zombies i cod waw.
og forresten så har jeg rundt 620 trophies og er i level 10 og 0% til lvl 11 de spillene jeg gleder meg til i 2010 er:
mafia 2
bioshock 2
bayonetta
cod 7 vietnam
battlefield bad company 2
og mange andre spill

HARDESTPLAYER

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: reodor9
  2009-09-15 18:00
  Jeg er ikke veldig god i BFBC nei
   
 • Skrevet av: Faunvik
  2009-07-15 00:23
  Så at du spiller BFBC? Interessant! Erru god?
   
 • Skrevet av: Soraki
  2009-07-14 23:42
  Kult navn ^^