Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Project Cars 2 vil føles bedre når du yter maks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det ikke lenge til Project Cars 2 slippes her til lands, så vi bestemte oss for å slå av en prat med Rod Chong fra Slightly Mad Studios for å spørre hva de hadde jobbet mest med denne gangen.

"Vi har gjort en god del med kjørefølelsen i Project Cars 2. Et av områdene vi har jobbet mest med er drivverket. For eksempel har vi nye differanser, og måtte derfor endre en god del på simuleringen og kodingen for rallycross-biler. Disse går jo over hopp, har ekstra gode dempere, og unike drivverk. Derfor måtte vi jobbe en god del med det. Det mest omfattende området har uansett vært dekkene".

Han snakket også om at vi nå vil ha bedre kontroll over bilen, og hvordan de gjør dette med å la kjente racere innen ulike grener prøve spillet jevnlig og komme med tilbakemeldinger. Du kan se han gå nærmere inn på dette i videoen under.

HQ
Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content