Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Gotham Racing 3

Project Gotham Racing 3 demo klar på Marketplace

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ifølge Microsoft og Bizarre Creations så skulle det nå være mulig å hente en demo av det tredje spillet i Project Gotham Racing-serien over Xbox Live Marketplace.

HQ

Det vites ikke noe om hva demoen inneholder eller hvor mye den fyller og da vi ikke har en Xbox 360 i nærheten så kan vi heller ikke bekrefte at demoen overhodet er der men det skulle den altså være ifølge Microsoft.

Project Gotham Racing 3 fikk 8/10 her hos oss og ble anmeldt i forbindelse med utgivelsen av Xbox 360 2. desember siste år.

Relaterte tekster

2
Project Gotham Racing 3Score

Project Gotham Racing 3

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

80 überfete biler, fire autentiske bykjerner og en strålende Livemodus. Alt i orden, med andre ord? Vi har testet Xbox 360-spillet!

0
Project Gotham Racing 3

Project Gotham Racing 3

FORSPILL. Skrevet av Kristian Nymoen

En utrolig visuell overflate, og fremragende online-støtte gjør Project Gotham Racing 3 til et godt kjøp for alle med litt bensin i blodet.Loading next content