Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Prøv Bravely Default II-demoen nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Nintendo ikke hadde noe nytt fra storspill som The Legend of Zelda: Breath of the Wild II, Metroid Prime 4 eller Bayonetta 3 kan de fleste være enige om at dagens Nintendo Direct Mini hadde en rekke interessante nyheter. En av disse kom fra Bravely Default II.

Silicon Studio har nemlig sluppet en demo av Bravely Default II helt ut av intet på eShopen. Meget hyggelig gjort. Spesielt siden vi også har fått en over fire minutter lang trailer som viser akkurat hvor pent spillet er og glimt av hvilke endringer eller forbedringer som venter med hoppet fra 3DS til Switch. Disse grunnene er nok også en av grunnene til demoen, for utviklerne legger ikke skjul på at de ønsker å vite hva vi synes om ulike deler av demoen. Derfor høres det også ut som om spillet nok ikke vil komme før tidligst i høst. Nå har vi uansett noe å kose oss med, så bare ta tiden dere trenger, Silicon.

HQ
Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content