Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Prøv Call of Duty: Vanguard gratis i to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Call of Duty: Vanguard har vært en stor skuffelse for Activision Blizzard hva salgstall angår. Faktisk har salget gått så dårlig at selskapet endelig ønsker å ta ett års pause fra gigantserien. Derfor har i alle fall undertegnede forventet dagens annonsering i lang tid.

Fra og med onsdag blir det nemlig mulig å laste ned og spille multiplayer-delen av Call of Duty: Vanguard gratis frem til den 13. april. I løpet av disse to ukene kan du kose seg med et stort utvalg av spillets mest populære kart og moduser. Nærmere bestemt får vi vite at i alle fall kartene Shipment, Das Haus, Hotel Royale, Dome og Radar kan testes ut i moduser som Domination, Control og Hardpoint. Som et ekstra trekkplaster venter det også kart og moduser fra ferske Season 2 siden turen går til Casablanca og Gondola, samt det store Alps for mer oppdragsbasert multiplayer.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content