Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Prøv Fallout 4 gratis på PC og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout 4 har solgt ganske bra siden det ble lansert i 2015, men det er fortsatt mange som sitter på gjerdet. Nå får disse en sjanse til å prøve spillet helt gratis.

Bethesda har nemlig annonsert at Xbox Live Gold-medlemmer og PC-spillere kan prøve spillet, inkludert mod-ene, helt gratis denne helgen. Xbox-spillere kan laste det ned allerede nå, mens PC-spillerene må vente til klokken sju i kveld. Disse prøveperiodene vil avsluttes henholdsvis klokken ni mandag morgen, og ti søndag kveld.

Om du liker det du har prøvd er det verd å nevne at både PC-, PS4-, og Xbox One-utgavene også vil være på tilbud hele helgen.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...Loading next content