Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fracture

Prøv Fracture 18. september

Demo på vei til PS3 og Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fracture ser ut til å bli et litt annerledes actionspill, for her får du muligheten til å påvirke landskapet rundt deg. Bygg opp et fjell eller lag et hull mellom deg og fienden, og bruk fantasien og dine terraformende muligheter for å avansere.

I dag melder Activision at en demo vil bli tilgjengelig på Xbox Live Marketplace og Playstation Network 18. september, og det ser ut til at vi kun får prøve enspillerdelen i første omgang. 10. oktober når spillet norske hyller.

På videoen under ser vi en entusiastisk herremann i fargerik bekledning og en tvilsom frisyre fortelle oss alt vi trenger å vite om flerspillerdelen i det kommende spillprosjektet.

Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
Fracture
HQ

Relaterte tekster

FractureScore

Fracture

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Lucasarts er mer enn bare Star Wars-spill. Med Fracture forsøker de å ta skytespill i en ny retning. Carl Thomas har anmeldt!Loading next content