Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Prøv Project Cars 2 på PC, PS4 og Xbox One

Nå kan du ta noen runder på banen helt gratis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har vi gått inn i tiden hvor det kjøpes flest spill, så kampen om spillerne blir stadig hardere. Dette fører til at flere utviklere og utgivere lar oss prøve noen klassiske demoer av spillene sine. I dag er det Slightly Mad Studios sin tur.

De har nemlig offentliggjort en demo av Project Cars 2 til både PC, PlayStation 4 og Xbox One. Denne vil la oss prøve en Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 og Formula Renault 3.5 med to ulike scenarioer på Red Bull Ring-banen. En ekstra gledelig overraskelse som faktisk kan være greit for dere som allerede eier spillet også er at demoen lar PS4 Pro- og Xbox One X-eiere se de visuelle oppgraderingene som kommer i sin helhet til de konsollene "om kort tid". Demoen kan altså være verdt å teste ut for både nye og gamle spillere.

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content