Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler

Prøv Project Octopath Traveler på Switch nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atlus og Nintendo har egentlig vært relativt hemmelighetsfulle angående de som foreløpig bare kalles Project Octopath Traveler, så du kan tro overraskelsen var stor da det ble kjent at vi kan laste ned en demo av spillet i dag.

Siden de vet at mange fortsatt ikke vet så mye om spillet har vi også fått en trailer som forklarer en rekke av mekanikkene og aspektene av spillet. For å gi en rask oppsummering produseres dette spillet av gjengen bak Bravely Default og Bravely Second: End Layer, noe man kan kjenne igjen på enkelte deler av spillet. I starten kan vi velge blant åtte ulike karakterer, hver med sin egen unike historie og ferdigheter. Hver av disse vil også starte på ulike steder, noe som forhåpentligvis betyr en enorm gjenspillingsverdi.

Dette tviler jeg egentlig ikke på siden hver karakter også vil ha egne måter å løse situasjoner på. Krigeren Olberic kan for eksempel utfordre det aller meste til en duel og knuse ting, mens danseren Primrose kan lokke folk inn i feller, kalle inn hjelp i kamper, og en rekke andre ting.

Traileren viser også at kampene er turbaserte, men samtidig har de et "boost"-system som ligner en del på det i Bravely Default siden du kan bygge opp poeng gjennom kampene for å kunne bruke spesielle ferdigheter.

Gir traileren deg lyst til å prøve demoen?

HQ
Octopath Traveler
Octopath TravelerOctopath TravelerOctopath Traveler

Relaterte tekster

0
Octopath TravelerScore

Octopath Traveler

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne bak 3DS-spillet Bravely Default er nå klare med Octopath Traveler, et rollespill med årets kanskje mest unike visuelle stil. Men har spillet mer å by på?Loading next content