Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Prøv Tales of Arise gratis neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stefan har altså vært heldig nok til å få spille litt av Tales of Arise, men du trenger heller ikke å vente helt til den 10. september.

Bandai Namco avslører at en utvidet utgave av Tales of Arise sin E3-demo blir tilgjengelig på konsollene den 18. august. Her vil du få mulighet til å utforske en stor del av Elde Menancia-området, noe som også betyr en rekke kamper mot ulike fiender. I motsetning til E3-utgaven vil denne demoen også by på noen sideoppdrag og dialoger, så det høres ut som om dette blir en god indikasjon på om spillet er noe for deg eller ei.

HQ
Tales of Arise

Relaterte tekster

3
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem års ventetid er ved veis ende, og Tales of Arise belønner både tålmodige fans og nykommere med det som kanskje er det beste spillet i serien.

0
Slik åpner Tales of Arise

Slik åpner Tales of Arise

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I disse dager er det langt fra like vanlig å se rulletekster i åpningen av TV-serier eller spill, men ett av stedene det fortsatt skjer er i Asia. Bandai Namco har det...

2
Tales of Arise - forhåndstitt

Tales of Arise - forhåndstitt

FORSPILL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Tales of Arise har den japanske rollespillserien fått et solid ansiktsløft. Etter en halvtimes demo sitter Ingar igjen med et godt førsteinntrykk.Loading next content