Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of the Dragoon

PS1-klassikerne The Legend of the Dragoon og Wild Arms 2 er nå tilgjengelige på PS Store optimalisert for PS4

I tillegg er det innført et trofésystem for begge titlene, og de kan kjøpes separat.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er få titler i den enorme katalogen til den første PlayStation som har blitt så kjærlig overgått av fans til i dag. Derfor har Sony vært snille nok til å portere dem og gi dem en behandling i tråd med kvaliteten på dagens systemer er verdig en stående applaus. I dag kommer to av PS1-klassikerne som digitale titler på PlayStation Store for PS4, og de er ingen ringere enn The Legend of Dragoon og Wild Arms 2.

HQ

The Legend of Dragoon ble utgitt i Japan i 1999, og kom ikke til Europa før i 2001. Og selv om anmeldelsene ikke akkurat var gode på den tiden, klarte den å samle en legion av fans som har bedt Sony om å fortsette serien, eller i det minste la dem nyte spillet på påfølgende maskinvareversjoner. Wild Arms 2, derimot, er oppfølgeren til JPRG med vestlige innslag utgitt i 1996 av Media Vision og Sony.

Disse nye versjonene har gått på salg separat gjennom PS Store i dag og inkluderer muligheten til å tjene trofeer på dem, som er sikker på å få mange veteraner og noen nye spillere hoppe inn i noen old-school eventyr. Begge spillene er tilgjengelige for € 9,99 hver, og er inkludert i PS Plus.

The Legend of the DragoonThe Legend of the Dragoon

Relaterte teksterLoading next content