Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of the Dragoon

PS1-klassikerne The Legend of the Dragoon og Wild Arms 2 er nå tilgjengelige på PS Store optimalisert for PS4

I tillegg er det innført et trofésystem for begge titlene, og de kan kjøpes separat.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er få titler i den enorme katalogen til den første PlayStation som har blitt så kjærlig overgått av fans til i dag. Derfor har Sony vært snille nok til å portere dem og gi dem en behandling i tråd med kvaliteten på dagens systemer er verdig en stående applaus. I dag kommer to av PS1-klassikerne som digitale titler på PlayStation Store for PS4, og de er ingen ringere enn The Legend of Dragoon og Wild Arms 2.

HQ

The Legend of Dragoon ble utgitt i Japan i 1999, og kom ikke til Europa før i 2001. Og selv om anmeldelsene ikke akkurat var gode på den tiden, klarte den å samle en legion av fans som har bedt Sony om å fortsette serien, eller i det minste la dem nyte spillet på påfølgende maskinvareversjoner. Wild Arms 2, derimot, er oppfølgeren til JPRG med vestlige innslag utgitt i 1996 av Media Vision og Sony.

Disse nye versjonene har gått på salg separat gjennom PS Store i dag og inkluderer muligheten til å tjene trofeer på dem, som er sikker på å få mange veteraner og noen nye spillere hoppe inn i noen old-school eventyr. Begge spillene er tilgjengelige for € 9,99 hver, og er inkludert i PS Plus.

The Legend of the DragoonThe Legend of the Dragoon

Relaterte tekster



Loading next content