Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PS2 faller i pris

Priskrigen på det europeiske kontinentet fortsetter, da Sony i dag annonserte et prisfall på PS2, og både Nintendo og Microsoft forventes å følge hakk i hæl.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Priskrigen på det europeiske kontinentet fortsetter, da Sony i dag annonserte et prisfall på PS2, og både Nintendo og Microsoft forventes å følge hakk i hæl.

Sony kunne i dag annonsere, at en PlayStation 2 fra og med 1. Oktober vil koste £139 i England, altså ca. 1500 kr. Samtidig vil en limited edition i sølvgrå maskin være tilgjengelig for 10 pund mer, og bundler med Prince of Persia, EyeToy og GTA Vice City/Pro Evolution Soccer 2 forventes også i løpet av de kommende ukene.

Hvorfor dette er relevant for Norge er vel ganske logisk, fordi det sannsynligvis betyr en prisnedsettelse her også, selv om vi ennå ikke er helt sikre. Men når det samtidig forventes at Nintendo setter ned deres GameCube til £79 (ca. 850 kr.) og med en Mario Kart: Double Dash bundle til £99 (ca. 1000 kr.), er dette muligvis starten på årets priskrig, og Microsoft blir pent nødt til å følge etter. Softwaregiganten sa selv, etter det amerikanske GameCube prisfallet i forrige uke, at de bare ville følge etter PS2, så dagens annonsering fra Sony har nok fått et par panner til å rynke seg hos Microsoft.

Vi vil selvfølgelig rapportere tilbake med nyheter fra Nintendo og Microsoft, og hvis noe mer konkret skulle skje lokalt her i Norge.Loading next content