Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 6

PS3-problemer for Resident Evil 6

Den digitale utgaven må lastes ned på nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du kjøpte og forhåndsinstallerte Playstation 3-versjonen av Resident Evil 6, og sliter med å få spillet til å starte, er du ikke alene.

En rekke spillere har nemlig rapportert at spillet ikke vil starte etter den første oppdateringen (som ble sluppet dag én), og fellesnevneren er at de alle hadde forhåndsinstallert spillet.

Løsningen er heldigvis enkel, og hvis du sletter spillet og laster det ned på nytt skal oppstartsproblemene være i orden. Når det er sagt strekker problemene seg lenger enn bare oppstarten, da eiere av den digitale PS3-versjonen fremdeles ikke får tilgang til RE.net. Dette hindrer dem i å spille online med spillere som har den fysiske utgaven.

Utvikler Capcom er imidlertid oppmerksomme på problemet, og de lover å løse floken med en fremtidig oppdatering. La oss håpe den kommer fortere enn svint.

Resident Evil 6

Relaterte tekster

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Er Resident Evil 6 spillet som gjenforener fansen? Ingar har satt karakter på Capcoms skrekkelig populære actioneventyr...

3
Resident Evil blir TV-serie

Resident Evil blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Filmmagasinet Variety skriver at det kommer en TV-serie basert på Resident Evil-universet. Det er produksjonsselskapet Constantin Film som står bak, altså samme selskap...

8
Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

NYHET. Skrevet av Kristian Nymoen

Capcom og Valve samarbeider. Prosjektet er blitt døpt til Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 Project og det handler om å la spillseriens fiendemonstre gjeste hverandreLoading next content