Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

PS3s største perle er nå ute til PS4 - Se gameplay!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De aller fleste som har spilt gjennom den ca. to timer lange fortellingen i det nydelig Journey, ble sittende igjen med en tåre i øyekroken og en følelse av å ha opplevd noe helt spesielt.

Spillet er en glimrende ambassadør for spillmediets styrker, og vi smilte fra øre til øre da vi fikk vite at Playstation 4-versjonen var underveis.

Les også: Anmeldelse: Journey (PS3)

Nå har denne versjonen ankommet, og med seg har den både (enda) penere grafikk, 1080p-oppløsning og 60 bilder i sekundet. Opplevelsen varer som sagt bare i omlag to timer, men spillet er likevel så absolutt verdt hundrelappen det koster i Playstation Store.

Har du allerede spillet knyttet til PSN-kontoen din (fra PS3-tiden) trenger du dessuten ikke kjøpe det på nytt, ettersom Journey er cross-buy mellom PS3 og PS4

Se bildene og videoen fra den ferdigutviklede PS4-utgaven her:

JourneyJourney
HQ
JourneyJourneyJourneyJourney
JourneyJourneyJourneyJourney

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content