Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unreal Tournament III

PS3-slaktingen innstilt

Forskjellige onlinedeler i Unreal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir ikke en del for overlegne PC-spillere ("mus og tastatur") å kunne slakte intet anende PS3-spillere i Unreal Tournament III. I alle fall ikke med det samme når spillet lanseres. Dette meddeler Epics sjef Mark Rein som forklarer at PS3-spillere og PC-spillere ikke vil kunne møtes online (som det var mulig i Shadowrun der PC-spillere og Xbox 360-spillere kunne møtes).

Ifølge Mark Rein kreves det mer arbeid å oppdatere PS3-versjonen og for at ikke PC-spillerne skal behøve å vente på at deres konsollbrødres versjon oppdateres så velger Epic å ikke implementere denne typen av onlinespillling for begge plattformene. Derimot utelukker ikke Mark Rein muligheten at dette kan komme senere. Det gir i slike tilfeller PS3-spillerne tid til å øve og kanskje kjøpe en mus og et tastatur til sin Playstation 3 for å bedre kunne måle seg med PC-spillerne.

I slutten av november er det tenkt at Unreal Tournament III skal slippes til PC og Playstation 3. Xbox 360-versjonen kommer ikke før om et lite halv år til.

Unreal Tournament III
Unreal Tournament III
Unreal Tournament III

Relaterte tekster

Unreal Tournament IIIScore

Unreal Tournament III

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Gutta bak Gears of War er tilbake med mer hysterisk onlineaction, og vi har selvsagt hoppet ut på slagmarken.Loading next content