Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

PS4-dato for Journey bekreftet - kommer 21. juli!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rask melding for å fjerne enhver tvil for alle Journey-fans. I går kunne vi melde at slippdatoen for Playstation 4-versjonen etter alt å dømme hadde blitt satt til den 21. juli, og nå har denne datoen blitt offisielt bekreftet.

Datoen gjelder både i Europa og Nord-Amerika, og Sony har også understreket at spillet har såkalt cross buy-støtte. Dette betyr at alle som kjøpte spillet til PS3 vil kunne laste ned PS4-utgaven gratis, så lenge de bruker samme PSN-konto.

PS4-versjonen av Journey byr ikke på noen endringer av den fantastiske fortellingens innhold, men grafikken er blitt oppjustert samtidig som oppløsningen er hevet til 1080p og bildeoppdateringen til 60 fps.

Vi i Gamereactor er fast bestemt på at Journey er et spill absolutt alle bør få med seg.

Kilde: Playstation-bloggen.

Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content