Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

PS5 har blitt rabattert for første gang siden lanseringen

Hvis du bor i USA, kan du få tak i en billigere versjon av God of War: Ragnarök-pakken nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden den først ble utgitt tilbake i 2020, har PS5 vært en ganske vanskelig konsoll å få tak i. Med mindre du var villig til å håndtere scalpers og deres økte priser, måtte du håpe at du klarte å sikre deg en de gangene de var tilbake på lager.

Dette har endret seg nå, og naturen har tilsynelatende helbredet med PS5-er som finnes i butikker som bare sitter der uten å bli plukket fra hyllene nesten umiddelbart. Vi har nå til og med vår første rabatt på konsollen, som tar prisen ned med 9%.

Avtalen, som du finner her, gjelder bare PS5-pakken som følger med God of War: Ragnarök. Den inkluderer konsollversjonen med optisk drev og spillet for $509.99. Dessverre ser det ut til at denne avtalen bare er tilgjengelig i USA akkurat nå, men det indikerer at vi kan få lignende rabatter i fremtiden.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content