Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

PS5-utgaven av Yakuza: Like a Dragon kommer til å være lik som på Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av spillene som ble sluppet semieksklusivt til Xbox Series S og X var Yakuza: Like a Dragon. Det er den eneste tilgjengelige versjonen på den nye generasjonens konsoller, men den 2. mars kommer det endelig til PlayStation 5 også.

Nå har vi fått mer informasjon om den utgaven, og det viser seg at den er identisk med Xbox Series X-utgaven når det gjelder grafikkinnstillinger. Det betyr at du vil kunne spille i 4K-oppløsning og 30 bilder i sekundet, eller 1440p og 60 bilder i sekundet.

Sega sier nå også at Yakuza: Like a Dragon kommer til Xbox One og Xbox Series den 25. februar i Japan (der det enda ikke har blitt sluppet til Microsofts konsoller), altså seks dager før det kommer til PlayStation 5.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content