Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

PSA: Marvel's Avengers er i salg før det fjernes for alltid

Hvis du vil kjøpe spillet til en brøkdel av originalprisen, er det bare å sette i gang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel's Avengers fra Square Enix ble ikke den suksessen fansen hadde håpet på. Spillet var spekket med mikrotransaksjoner og live service-elementer, og det fikk dårlige kritikker, både hos kritikerne og det generelle publikummet.

Square Enix bestemte seg for at det var på tide å legge det på hylla, og tidligere i år kunngjorde de at spillet ville bli avlistet 30. september. Men hvis du har hatt lyst til å se hva alt oppstyret handler om, kan det være på tide nå.

For øyeblikket er det 90 % avslag på Marvel's Avengers på Steam, samt i PlayStation- og Xbox-butikkene, noe som betyr at det koster 3 pund å kjøpe og beholde på Valves plattform, og nesten like billig på konsoll (rundt 4,50 pund). Det er riktignok verdt å nevne at Xbox-tilbudet kun ser ut til å gjelde Game Pass-abonnenter. For noen er dette rabatt nok til å se om spillet virkelig er så dårlig som folk sier. Hvis du har lyst til å sjekke det ut, bør du imidlertid handle raskt, for det er ikke mye tid igjen før det forsvinner for godt.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content