Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

PSA: Minecraft -kontoen din kan bli låst snart

Tiden for å gå over til Xbox-versjonen av spillet begynner å bli knapp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mai kunngjorde Minecraft at Mojang- eller Java-versjonene av det populære spillet ikke lenger ville være gyldige, og at du måtte koble spillet til en Microsoft-konto. Mange har allerede gjort dette, men fristen nærmer seg.

Den 19. september vil Mojang-kontoen din ikke lenger kunne overføres til en Microsoft-konto, noe som betyr at hvis du har en betalt versjon av Minecraft, vil du ikke lenger kunne spille det. Dette kommer ikke til å påvirke de fleste, men det kan være kjipt å miste et spill du har betalt for.

For å migrere kontoen din kan du sjekke kunngjøringene på Minecraft Launcher eller finne nettsiden på nettet. Derfra tar det bare et par minutter, og du kan opprette en ny konto eller koble den til en eksisterende Microsoft-konto.

Les mer her.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content