Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Continental Series 5 får premiepott på 8 millioner kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan trygt si at esports har vokst enormt siden starten, noe som også har ført til større premiepotter. Pandemien har tydeligvis ikke preget sistnevnte altfor mye heller.

Krafton bekrefter at PlayerUnknown's Battlegrounds Continental Series 5 vil gå i fire terrtorier som planlagt(Europa, Amerika, APAC og Asia). Det hele starter i Amerika og APAC den 16. og 17. september, mens Europa og Asia blir den 18. og 19. september. Hver konkurranse vil ha en premiepott på 230,000 amerikanske dollar som fordeles på de åtte beste lagene, samt litt ekstra til lag og spillere som imponerer på spesielle måter.

Pick'em Challenge er også tilbake slik at spillere kan velge hvilke lag de tror vil gjøre det best i håp om å få litt godsaker i selve spillet. Du kan lese mer om alt dette her.

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content