Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series første turnering som arrangeres i Malaysia

Den starter neste måned og har en premiepott på $500 000.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Krafton har nå annonsert at den første PUBG Global Series turneringen noensinne vil starte neste måned, og at den vil bli avholdt i Kuala Lumpur i Malaysia. Sett for april 27 til mai 7, vil arrangementet inneholde en premiepott på $ 500 000, og vi blir også fortalt litt om formatet.

Totalt vil 24 lag være til stede, inkludert de åtte partnerlagene, med de resterende plassene fordelt som følger: tre fra Amerika, seks fra APAC, fem fra Asia og to fra Europa.

Når det gjelder formatet, blir vi fortalt at det vil starte med et gruppespill, som vil føre til en vinnere / tapere knockout-brakett, alt før Grand Finals 7. mai. Det vil også være den siste turneringen som bruker v3.0.5-regelsettet, og lagene vil konkurrere på Erangel- og Miramar-kartene.

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content