Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series kommer tilbake i 2023

Det vil være en fullstendig offline turnering for topplag rundt om i verden å konkurrere på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Krafton har løftet gardinene for hva 2023 holder for PUBG: Battlegrounds esports-fans. Ikke bare vil 2023 se tilbake til PUBG Global Series-turneringen, som vil være en " ny tier-1 full-offline turnering for topp regionale lag å konkurrere på globalt nivå", men vi blir også fortalt at det vil bli introdusert et partnerprogram sammen med retur av Global Championship og Nations Cup.

Som nevnt i et blogginnlegg, vil partnerprogrammet være en måte for Krafton å tilby " fordeler og titler til våre beste esports-partnere", med partnere valgt gjennom en screeningprosess. Disse fordelene inkluderer merkevarer i spillet, samt garanterte spilleautomater i PUBG Global Series, med nye partnerteam som bestemmes på årsbasis.

Når det gjelder PUBG Global Championship og Nations Cup, og de finere detaljene i Global Series, har Krafton ennå ikke delt mange andre detaljer, men vi er lovet å høre mer informasjon komme tidlig i desember.

Det vi har blitt fortalt er at utvikleren ønsker å begrense rangert spill og esports ytterligere, og vil også åpne en dedikert PUBG Esports arena i Korea i første halvdel av 2024.

Ta en titt på den foreslåtte tidsplanen for 2023-sesongen nedenfor.

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content